Nieuws

Badmintonclub Gemert is een badmintonvereniging die in 2019 het 50-jarig bestaan heeft gevierd en die zowel senior- als junior leden heeft. Maandagavond is onze vaste speelavond in de sporthal Molenbroek in Gemert.

Lid worden van BC Gemert kan op verschillende manieren: bezoek ons tijdens de speelavond of via deze contributiepagina op onze website of door het invullen van een inschrijfformulier (verkrijgbaar bij het secretariaat).

  • Judith Meulendijks badminton Event!
    Kom op zaterdag 11 februari (11.30-15.00u) proeven van de badmintonsport op dit gratis evenement! Krijg een clinic en speel een wedstrijdje tegen andere kinderen, kortom, je hoeft je niet te vervelen. Het evenement is toegankelijk voor alle basisschool kinderen (tussen 4 en 12 jaar oud). Het is helemaal gratis, zorg wel voor sportschoenen en sportieve kleding. Mocht je dat niet hebben, geen probleem, wij zorgen ervoor dat je iets krijgt. Als je een eigen badmintonracket hebt, dan mag je dat ook meenemen. Rackets hebben we ook beschikbaar om te lenen. Schrijf je in voor 5 februari! Locatie: Veka sportcentrum, Deltaweg […]
  • Toernooien
    Beste spelers van BCGemert. Op de kalender zijn weer een aantal toernooien toegevoegd. Het gaat om de HBB jeugd kampioenschappen 2023 op zondag 2 april en het BC Bakel team toernooi Jeugd en Senioren, op zaterdag 8 april. Op de kalender staat alle informatie bij het desbetreffende evenement. Doe je ook mee? Schrijf je dan in via de link bij het evenement!